God morgon!

Snabb uppdatering...
Nu är jag uppe, klar och redo för att ha en till lat dag i solen. I helgen ska jag jobba så då blir det nog inte så mycket sola av så det är bäst att passa på nu!

Ha en bra dag!

Röd som en kräfta

Kräfta
Nu har jag suttit i solen nästan hela dagen (svettigt!) och nu ser jag ut som en kräfta... Först syntes det inte så mycket men nu ser jag och KÄNNER att det är väldigt rött! Hahhaa....pressat för länge utan solskydd, inte så smart kanske... Imorgon ska jag fortsätta (kanske lite försiktigare) och förhoppningsvis kanske den röda färgen kan övergå (så småningom) till brun.

Men en härlig, lat och varm dag i solen har det varit! Vad har ni gjort idag?

Hörs!

Solstråle

Oscar Falk » ELLE » 1
God morgon på er alla!
Idag är jag ledig, härligt! Idag tänker jag vara ute och bara njuta av det fina vädret! Ska lägga mig i solen och försöka få lite färg på min bleka hud. Solen ropar, hörs senare!

Plans for the evening

movietime
Hej hej på er alla där ute!
Ikväll har jag bjudit över  syrran på en mysig filmkväll hemma hos mig. Riktigt skojigt ska det bli! Var ett tag sen vi gjorde det nu. Hon kommer nog snart så det är bäst jag gör allt klart. Hörs senare.

Kram från en filmsugen tjej

Hallå!

Per Zennström » DV Mode » 1Nu är jag hemma, hade en kort arbetsdag idag. Härligt eftersom det är så fint väder ute! Solen skiner, blå himmel och det är riktigt varmt. Och här sitter jag...hahahaa nej men ska ta och gå ut efter jag skrivit klart här eller så kanske jag ska ta med mig datorn och sätta mig ute? Vi får se...
I alla fall har det varit ännu en bra dag. Hur har eran dag varit?

(Finns så många snygga foton på LundLund)

Ont i huvudet...


Solen ser du mig?

Idag gott folk har jag jobbat, en kul dag på jobbet har det varit. Fast jag vet inte hur många gånger jag har tittat ut genom fönstret och längtat efter att få sätta mig i solen. Typiskt att det ska vara så fint när man jobbar, hoppas det håller i sig till torsdagen när jag är ledig! 

Här kommer en liten lista på tre saker jag skulle vilja ha inför sommaren:


Nya sandaler


Zooma
Fler linnen

books
Bra sommarläsning


Låt sommaren blomma ut


Vad gott det är!


Min (otroligt spännande) dag

"Piiiiiiiiiip piiiiiip"...6.30 mobilen ringer och berättar att det nu är dags att gå upp, en ny dag har börjat. Jag kliver upp inte helt pigg men det känns ok. Äter lite frukost och 7. 30 trampar jag iväg på min cykel till jobbet. Jobbar och sliter till 16.00 då det är dags att åka hem. Väl hemma äter jag middag, går och handlar lite, städar lite...

Och nu ska jag snart äta lite ananas (mums är så sugen!) och sätta mig framför tvn tror  jag.

Vilken spännande dag...hahhaaa............


Vart tog den vägen?

.Lazy Days.Den här dagen har jag absolut inte gjort nånting känns det som men fort har den gått ändå. Vet inte vart den tog vägen, bara försvann.... Fast skön dag har det varit ändå. Började ju med att gå en liten promenad med syrran i det soliga vädret. När vi väl kom hem så hade den blå himmlen växlat om till molnigt så det blev ingen solning för oss. Idag är det ju morsdag (nån som missat det?:))  så självklart blev det lite fika med familjen, mammas rabarberpaj och vaniljsås. Mumma. Efter det blev det så att jag fastnade här framför datorn fram tills nu, hihiihh. Så här sitter jag....
Snart ska det ätas grillat, mums! Har börjat kurra lite i magen så det ska bli gott med mat.
Ikväll blir det nog att krypa ner i soffan och kolla på Stolthet och Fördomar på trean. Skönt det! Nån som har sett den? Det har jag men ser den ändå.

Sammanfattning för dagen- en lat söndag helt enkelt!


Snyggt tycker jag

Model Tanya
Sitter och tittar runt lite på nätet och så dök den här sidan upp med denna fina bild. Fastnade direkt för den, vet inte vad det är men... Vad säger ni?

Till dig mamma!




Härlig Morgon!

Vaknar till ännu en solig dag, det håller i sig! Härligt härligt!
Så vad ska man hitta på idag? Har inget planerat så det får visa sig vad som händer och sker. Ska i alla fall ut på en promenad nu...

Vi hörs! Kram


Här kommer bilderna jag lovade...

De här sakerna köpte jag med mig hem efter shoppingturen i Gävle:


  

 

 

T-shirt från Bik Bok
Klänning från Vero Moda
Lampa från IKEA
Mått från IKEA
Skålar från IKEA
Förvaring från IKEA

Shopping är kul

Hej hopp!
Nu är jag hemma igen efter shoppingturen i Gävle. Blev en hel del inköp både kläder och inredningsprylar. Tänkte jag skulle lägga ut bilder senare för dom som är intresserade. Men nu ska jag packa upp och montera. :)
Hörs!

Lördags morgon

Craze-Of-Shoping
God morgon på er alla! Vaknade till ännu en solig och härlig dag, kan inte bli bättre. Sitter här nu mätt och belåten efter en god frukost. Är uppe "tidigt" idag för snart bär det av till Gävle för lite shopping. Det ska bli jätteskoj! Vad ska ni hitta på idag?
Nej jag måste väl  börja göra mig klar.

Hörs senare!

Lakritsälskare se hit!

Läste i en tidning hur man lätt kan göra en lakritsglass. Man tar turkisk peppar (mängd efter eget tycke) och krossar i en mortel och rör sedan ner det i vanilgglass. Klart! Enkelt eller hur?
Jag tänkte i alla fall prova det nångång för jag älskar lakrits. :)

Ny design...

...igen! Ja jag vet inte vad det är med mig men jag var inte 100 % nöjd med den förra. Men nu tror jag att jag har lyckats...tror jag... Hahhaa, ja vem vet kanske jag ändrar snart igen! Men som dom brukar säga "omväxling förnöjer!"

Skogens stjärna

När jag vaknade imorse  så sken solen OCH det var varmt, härligt! Så efter frukosten bestämde jag mig för att gå ut och ta en promenad (måste ju passa på vem vet hur länge det varar)!
Kände inspiration och tog med mig kameran för att fota lite. Men nej kunde absolut inte hitta något att ta kort på...bara den här lilla ensamma blomman- skogens stjärna.


Good night everyone!

Good Night

Vågat!

Rakade av allt hår ? hemma hos Martin Stenmarck.


Idag kunde man läsa i Aftonbladet hur Carina Berg låter raka av sitt hår i morgondagens avsnitt av "Berg flyttar in". Jag kan bara säga Vågat! Men hon passar faktiskt väldigt bra i det. Eller hur?

Underbar dag på stranden!


Vi drar till stranden...

...och har hur kul som helst....

...äter gott...

...badar tills vi ser ut som små russin...

...och åker hem med ett leende på läpparna!



(Drömma kan man! :))






Hemma

Nu är jag hemma.  Har jobbat idag och tjänat lite slantar! Haha, inte helt fel. Efter jobbet träffade jag syrran och vi kollade tillbaka på lite bilder vi tagit, fy vad hemskt...men ett gott skratt fick vi!
Såg ut att bli en fin och solig dag imorse men eftermiddagen bjöd på en rejäl skur med hagel och regn! Tråkigt tråkigt... Vill ha varmare väder och sol. NU tack!

Imorgon blir det att jobba igen men sen är jag ledig fredag och hela helgen. Vad ska man hitta på då? Hmmm....

Ha det bra! Kram

God Morgon!


Kväll

Hej hopp!

Hur ser eran kväll ut denna tisdag?
Själv ska man ta det lugnt framför tvn och se på Life kl 20.00 och sen...ja jag vet inte vad det blir. Nån som har något tips?
Väckarklockan ska ställas också så jag kommer upp i tid imorgon till jobbet.

Ha det bra! Kram

En fläkt av 60-tal

WRANGLER Jean Hot pants-60'sGrass Green Floral Maxi Dress
60's kitchen apron60's TROPICAL PRINT MAXI DRESTaffeta Wrap Skirt
Martini SunglassesMOD Op-Art Sunglases B&W
bilderna kommer härifrån


Vad tycker ni?

Jag tycker dom blommiga shortsen var lite coola, ju mer jag tittar på dom desto mer gillar jag dom faktiskt! :)



Walk in my shoes




Fantasin och inspirationen flödar...eller inte...

Kom och tänka på en sak idag...varför heter det maskros igentligen? Maskros, det låter så fult på en en blomma som är fin, okej inte den vackraste men inte är det något fel på den?




"Jag lät alla mina maskrosor finnas, fast jag vet att dom kallas ogräs och bör rotas ut. Men det är så skönt att sitta och minnas, små solar i gräset när sommarn är slut..."






??

Har bytt bakgrund igen.... Har svårt för att bestämma mig hur jag vill ha min design, hihih!
Men blev rätt nöjd med den här så jag har den så länge... Men man vet aldrig imorgon kanske jag tycker annorlunda.
Sån är jag.


Vad hittar ni på ikväll då?


Ladder 49

Funderar på att se Ladder 49 ikväll på kanal 9, är det nån som har sett den? Är den värd att se?



Ha det! Kram

No inspiration

Hade tänkt ta lite kort idag men det blev inte så...hade ingen inspiration.
Den enda jag har tagit idag är denna:


 

Eldorange

Som är tagen med mobilen så kvaliten är inte den bästa...

Underbart skönt!

Måndag= ledig! Jaaa, faktiskt. Har inte hänt på länge men nu så händer det. Hihhih...
Började dagen med att sova tills jag vaknade istället för att vakna till väckarklockans ringande, underbart! Sen tog jag en liten promenad i det inte så varma vädret (men det snöade i alla fall inte) .  Nu sitter jag här...vilket jag nog kommer att göra ett tag.
Har inget planerat för idag så det får bli en slappdag.

Ha det! Kram

Planer för ikväll...

Ikväll blir det en filmtittarkväll. Ska se på Bodyguard på tv3...
Nån mer som har tänkt samma sak?



Söndag

En snabb uppdatering bara... Har nyss  kommit hem efter en dag på jobbet. Har inte hänt något intressant som är värt att berätta. Men det har varit en kul dag och den har gått otroligt fort! Swich sa det bara...
Vad har ni gjort för spännande idag?
Nu är jag ledig tre dagar innan jag ska tillbaka och jobba.

Ha det bra! Kram


Första av många...

Hejsan!
Här kommer det första inlägget... Så vad ska jag skriva om här på bloggen... Jo hade tänkt visa lite foton och berätta om vad som rör sig i mitt huvud. Hoppas att ni kommer tycka att det är intressant läsning, kom gärna med synpunkter.
Nu ska jag fortsätta fixa lite med designen. Vi hörs snart!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0